Recent Posts

Friday, September 30

Nokia 6630

I wan Nokia 6630..

Geng leo dah terpikat dgn phone nokia 6630 agak best rekabentuk ye..dan fungsi..harga ye pun agak best sobosbT_T..can u all give comment about this phone for me...^_^ itz good or not good this phone..^_^




Nokia 6630 Smartphone
3G Speed with Series 60: WCDMA+EDGE broadband access
1.3 megapixel camera sensor, effective resolution 1.23 megapixels for image capture (1280 x 960 pixel resolution)
6x smooth digital zoom and sequence mode
10 MB internal dynamic memory with hot swap and 64 MB Reduced Size MultiMediaCard (MMC)
Video recording time up to 1 hour per clip
Web browser with improved HTML support
Print photos directly at home, at the office, at retail kiosks, or use online printing services

MAngaAniME

Bleach..SeMakin MEnarik Perhatian PengEmar AnIME!!!!!

leo nak cete pasal anime Bleach yang semakin mendapat perhatian..huhuhu..kepada geng leo cete singkat aje pasal korang mesti dah tau anime ini bukan...hehehe^_^
Bleach.?? tautak..bukan pencuci baju k..yang korang guna tu..ini bukan sebarang bleach hehehe^_^Bayangkan la korang semua ade kebolehan melihat makhluk halus sure semua pengsan..ahanks..^_^tentu hidup tak tenteram dan kucar kacir so mari kite lihat pengembaran Ichigo dan rakan2 ye ke Soul Society?? kenaper ke sana..hmhm seseorang perlu diselamatkan??


Sinopsis
Kurosaki Ichigo seorang remaja berusia 15 tahun mempunyai kebolehan melihat makhluk halus. Suatu hari nak singkatkan cete dia telah bertemu dgn Shinigami(God Of Dead),Kuchiki Rukia yang memburu makhluk halus ganas Hollow.Namum lain jadi,terjadi ye pertukaran kuasa Shinigami kepada Ichigo.Maka bermula
pengembaran mereka berdua..hahahah ^_^





Dunia Soul Society
Apabila manusia meninggal dunia dalam cete ini la kan..roh mereka akan dibawa oleh Shinigami ke Soul Society dimana ia dipisahkan dari alam manusia oleh jurang dimensi Dangai berfungsi memerangkap sebarang entiti yang memasukinya, kecuali Hollow. Roh manusia tinggal diluar SS,Rukongai amat luas sukar menemukan 2 roh yang terpisah.Seireitei merupakan tempat kediaman Shinigami dan pusat pentadbiran SS terletak ditengah2 dikellilingi tembok serta pelindung khas menghalang serangan kuasa semangat!!! nak tau rupa ye..tengok la anime ye ^_^


Watak2 Utama



Kurosaki Ichigo- SadoYasutaro- KuchikiRukia




Inoue Orihime - Ishida Uryuu -

Episod 51

Pertarungan diantara captain Gatei sesama sendiri sudah bermula...berjaya kah selamatkan Rukia dalam kesuntukan masa...Ichigo berjaya kah mengusai ban kai..berjayakah dia dalam kesuntukan masa...tunggu dan lihat...^_^ boleh download bleach at..http://a.scarywater.net/lunar/

Sunday, September 11

MAngaAniME

NaRuTo..nArUto..This anime become BiggEr and BiggEr




Sinopsis
Anime ini mengisahkan Uzumaki Naruto yang ingin menjadi seorang ninja yang bertahap tinggi dan dikagumi oleh penduduknya Hidden Leaf Village..dan bercita2 hendak jadi Hokage..^_^semangat naruto yang takpernah putus asa menjadi ispirasi semua yang berkawan2 dgn ya..^_^hehehe gempak..la pulak..dgn dua lagi kawan baik Sasuke and Sakura yang cute..^_^Dalam badan naruto terdapat seekor serigala yang ganas lagi ganas yang telah dimeterai oleh 4thHokage ke dalam badannya masa kecik2...sian dia..T_T semua penduduk tidak suka dia sebab serigala telah membunuh ramai penduduk..bukan salah Naruto..salah serigala tu la..sobsosbT_T..menjadi naruto tambah hidup keseorangan..tetapi dgn ade kawan2 Naruto semangat kuat..muahahaha^_^


Antara Watak_Watak Utama

Uzumaki Naruto
Naruto seorang yang mempunyai chakra yang amat hebat. Ini sebab seekor serigala syaitan telah dimeterai kedalam badan ye..Cita2 Naruto nak jadi 5thHokage dan mendapat perhatian orang ramai.



Uchiha Sasuke
Seorang pendiam yang hebat.Kuasa dalam badannya tu datang Bloodline-nya iaitu Sharigan. Matlamat ye ialah membunuh abang ye telah membunuh semua penduduk kampung ye dan parent nye sekali mahai..sodsobT_T kejam betul..abang dia.....




Haruno Sakura
Sangat mahir menggunakan chakra. Sakura sangat2 sukakan Sasuke walaupun pun tahun Naruto suka padanya...^_^Musuh utama Ino sebab dua2 suka naruto..ish..ish..cinta empat segi ka^_^






Sinopsis Episod 150
Naruto dan kawannya berusaha menolong Naruto mencari Sasuke yang telah menuju kearah kegelapan...mencari abang untuk membalas dendam...Naruto berusaha menghalang Sasuke dan mencarinya dimana pun..sampai lubang cacing kot^_^ Manakala abangnya pulak hendak menangkap Naruto..pulak..sebab nak dapatkan Serigala setan tu...ish..ish..episod ke 150 matlamat mereka mencari seekor kumbang bernama Bikouchuu untuk menjejak Sasuke berjaya kah ....sama2 kite torrent..muahhha..boleh download kathttp://bt.saiyaman.info/...goodluck...^_^