Recent Posts

Thursday, January 17

Terkenang Friend of Future 07

Tgh2 buat keje2 fasa kedua FOF terkenang lak FOF07..heheh aktiviti yg membuat tersenyum dan kelakar bila dikenang ahaks..leo bawakan serba sedikit slide aktiviti FOF07..sorry la video hilang sebab tertukar tape dgn Nabil Mentor..sobsob..:D


Friend of Future Camp 08

Aihhhh pening2 betul bila buat event ini...dah habis pasal logistic....pasal budget pulak..funding of this project pulak kene pikir...seminggu balik mmu hanya untuk cari tempat dan budget aihhh sponsorship bila lak nak gerak ini....waaaaa...apepun leo harap, leo dapat menjadualkan dgn baik dalam menjalankan project ini....bagi anda nak menaja program sile2 la YM leo - leo_asrool44 ahaks...budget rm70,000..sobsob...waaaaa habis cuti leo..taktau nak ikut budak2 gi Langkahwi tak 21 - 25 januari 08 ini...keje byk tertangguh ini..T_T..ex-fc dan kekawan leo yang nak join program ini..jgn luper ambik borang nanti ok!!! hushhhh..pening2



Friend Of Future Camp 08

Tarikah : 26 - 28 Mei 2008
Tempat : Kem Dato Sagor , Perak
Peserta : 150 pelajar sekolah menengah - lingkungan umur 16 - 18 tahun
Fasilitator : 30 pelajar mmu Cyberjaya/Melaka
Committe : 20 pelajar mmu Cyberjaya
Urusetia : 20 pelajar SIFE MMu
Pembelajaran : Kewangan, Isu alam sekitar dan motivasi & komunikasi

Anjuran :







Monday, January 14

WeDDING DaDa&RajaNazril

Baru2 leo menghadiri majlis perkahwinan schoolmate leo yang rapat masa zaman mudamudi dulu..time is very fast...taksangka...terlalu suprise...apepun perkahwinan ini diadakan dalam masa yang tak dijangka time leo tgh final exam tuuuu....apepun majlis ini telah berlangsung 1 Januari 2008 di PJ Hilton. Mula2 leo taknak pergi disebabkan exam...tapi dah kawan leo ini susah nak jumper leo pun ahahha...dia oganize dlm seminggu wedding dia...because she have to going back to london untuk continue study..so dia balik malaysia semata2 nak buat kenduri kat sini.The wedding is simple and nice, akan dikenang selamanya..:D..apepun leo happy...sedih...dan sebagai akhirnya salah sorang kawan leo yang disayangi sudah pun mempunyai tanggugjawap yang besar...:D Daa jgn luper masak...ahaks..:p



WeDdInG Sharifah Nurul Huda & Raja Nazril

Semoga Allah S.W.T merahmatkan pasangan yang baru sahaja mendirikan rumahtangga, murah rezeki dan bahagia sehingga ke anak cucu...hehehe.Byk betul undangan kenduri kahwin masa cuti2...musim kahwin katekan...hihihih antara tarikah keramat yang perlu wajib pergi :

13 Januari 2008 - SubangJaya - Insp Mohd Rafidzan & Megayati - (cousin le )

2 Febuari 2008 - Penang - Miss eleyna & Mr Sob ( majlis pertunangan) - (cousin leo yang rapat, takpi kene pancung kepala..adeh).

3 Febuari 2008 - Penang - Siti Nor & dotdot..taktau bakal husband dia nama apo..hehehe


dan termasuk la yang lelain..taktau la tetiba terima jemputan mengejut dua tiga hari..:p

Ape pun leo ucapkan Selamat Pengantin Baru!!~ :D


Sunday, January 13

~Coming Back SooN~


WoWoOwoW bila terpandang blog kekawan..yang aftif dgn menaip blog macam leo muda mudi dulu2 ahaks...rase macam nak tulis/taip balik blog yang dah lama ditinggalkan..byk posting yang tidak buat sepanjang 2006 dan 2007...adeh >.<"..2008 dah pun masuk...alot job coming soon seperti biasa study...event...melepak...games..sport?...on air!!...movie..eating!!... apepun leo perlu menyusun jadual dgn sistematik..kalau tak tungang langang hidup ahahaha...anyways im back to leo_rain- blogspot...walaupun dah 13 hari tahun baru dah masuk dan MaalHijRah...baru aje empat hari...so happy new year and selamat menyambut mAALHiJrah :D