Recent Posts

Wednesday, February 27

Caving & Rafting at Gua Tempurung & Sungai Kampar


Baru2 ini..leo ikut program watersport - Caving & Rafting dekat Gua Tempurung dan Sungai Kampar dekat gopeng..best2. Program diketuai oleh miss Yazmin yang cute..memang best aktiviti outdoor...dah lama leo tinggalkan aktiviti outdoor, 3 tahun sudah..teringat kembali zaman2 muda2 dulu..yang mampu mendaki ape sahaja..meredah ape sahaja hahahaha...program berlansung 23-24 Feb 2008...memang best dan takrase kepenatan langsung. Hilang semua stress leo...heheheh aktiviti caving gua tempurung memikat sejauh mana penerokaan dalaman gua tersebut selain melihat keindahan dalaman yea...hehe...mencabar gak..masuk sedalam2 yea juga..ke lubang kecik..merangkak dalam air segelap2 yea...hehehe


Rafting memang betul2 mencabar fizikal dan mental apabila leo buat rafting ini..mengayuh..sehabis2 nya..bukan mengayuh basikal..hahaha ape ayat nak guna tah mengrakit ke..haahah apepun korang paham2 aje la..hahaha..tapi membest leo dayung sungai kampar...kalau air lagi deras..lagi best rase yeaa..:P Thanks to club watersport..habis rm200 belanja untuk program ini giler pokoi aku...adeh

1 comments:

ardianzzz said...

pertama X

hallo? salam kenal. keren caving & raftingnya. im from indonesia & suka olahraga seperti itu juga..

mau tanya? goanya vertical atau horizontal? letaknya di mana tepatnya?